Gebouw met historie

Het gebouw aan de Leenderweg 65 is al vanaf de jaren vijftig een broedplaats geweest voor cultuurliefhebbers in de wijk Stratum, hét culturele hart in het centrum van Eindhoven. 

Plaza was van 1950 tot 1985 een grote bioscoop en de enige in zijn soort. Eind 1990 werd de bioscoop omgetoverd tot film- en theatercentrum Plaza Futura. In september 2013 werd de nieuwe locatie voor Plaza Futura het Natlab in Strijp.

Door de coöperatie is het gebouw in ere hersteld en als open podium nu voor iedereen toegankelijk met een theaterzaal en een kleine podiumzaal (voorheen een filmzaal).

 

Neem contact met ons op.

Verschillende mogelijkheden

Pand P Eindhoven beschikt over drie zalen.

Een intieme theaterzaal geschikt voor alle uitvoerende podiumkunsten met 105 zitplaatsen voor amateurs en professionals. Met name de hoogte van de theaterzaal, 5,5 meter, is uniek voor alle vlakke vloeren.

Twee kleinere ruimtes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Denk hierbij aan repetities, lezingen, vergaderingen etc..

Voor iedere gelegenheid zijn deze ruimtes om te toveren tot de geschikte locatie voor verschillende events. De sfeer is intiem, de mogelijkheden van de verschillende ruimtes divers en de medewerkers staan open voor al uw wensen.

Voor evenementen biedt de horeca in Pand P op maat gemaakte arrangementen.

Neem contact met ons op: info@pand-p.nl

  • Theaterzaal
  • Middenzaal