kunst in Pand P

Kek-040! Is een platform van en voor kunstenaars en designers uit de regio Eindhoven, met als doel de kunst stimuleren en onder ogen van derden brengen!

Iedere maand wordt het werk van een andere kunstenaar tentoongesteld in het restaurant van Pand P.

Deze verwisseling wordt feestelijk gevierd met op de laatste donderdag van de maand bijeenkomsten. Het programma van de bijeenkomst begint met een wisseltentoonstelling met vernissage van een van deelnemers van kek-040!.

Uiteraard is iedereen welkom op deze bijeenkomsten!

Conny Lemke

Conny Lemke, Beeldend kunstenaar, geboren in Rotterdam en volgde daar de Kunstacademie, zij is gespecialiseerd in olie en acrylverf met materieschilderijen.  Gefascineerd door mensen maakt zij daarnaast ook beelden uit steen en gips en slaagt er in om veel emotie en passie middels het penseel over te brengen op haar doeken.

Haar schilderijen uitgedrukt in overdadig kleurgebruik, hebben mede door haar vele buitenlandse studiereizen, betrekking op concrete menselijke ervaringen met abstracte meningen en ideeën. Zij participeerde in vele nationale en internationale exposities, haar doeken zijn aangekocht door museum van Lien en opgenomen in particuliere collecties van vooraanstaande verzamelaars in binnen en buitenland.

Ze werkt ook in opdracht, waaronder portretten, ook verzorgt zij workshops in het kader van teambuilding, opening en evenementen. Via thema's door het bedrijfsleven aangedragen, of met eigen thema's brengt zij mensen bij elkaar in een ontspannen creatieve sfeer. Vaak komen mensen tijdens zo'n workshop via het proces en het gemaakte werk tot inzichten over zichzelf en elkaar. In elk geval brengt deze ongewone setting veel humor met zich mee.