steun Pand P

Wij houden van kunst en cultuur! Van ontroerende voorstellingen, van mensen die voorstellingen maken, van debatten die je wereldbeeld een stukje kleuren. Wij gunnen iedereen inspiratie en vinden dat volwassenen én kinderen kunst moeten kunnen maken en zien.

Kunst en cultuur dragen bij aan meer wederzijds begrip en een open samenleving. Daarom faciliteren wij iedereen die wil spelen, muziek maken, dansen of theater maken. En natuurlijk zijn activiteiten uit de buurt welkom.

Kunst en Cultuur is niet alleen vóór maar vooral ook ván ons allemaal. Dit kunnen wij niet alleen maar hebben ook uw hulp nodig.

 

Help mee, en word sponsor

Help mee, en word vrijwilliger

Help mee, en vraag naar de mogelijkheden

  

Meer informatie

wat is Pand P?

Het Nieuwe Theater, Parktheater Eindhoven en jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt hebben de coöperatie Pand P opgezet. Onder deze nieuwe naam werd in theaterseizoen 2015/2016 de deuren geopend van een nieuw kunstpodium voor alle uitvoerende kunstvormen waaronder muziek, toneel en dans. Met de doelstelling om een open huis te zijn waar jeugd, amateur en professional elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt weer zijn ‘thuis’ kan vinden en maken. 

Een open podium betekent geregeld een voorstelling op het gebied van muziek, dans en toneel, voornamelijk met jeugd, amateurs, theatermakers en kleinschalige professionele voorstellingen, mede toegankelijk voor de internationale gemeenschap. Denk aan de serie Zolderkamertjesklassiek, de voorstellingen van Wildpark en de jonge makers van ThinX en Dans mee in Pand P, de dansmiddagen voor de wat oudere bezoekers. En voor iedereen die zelf wil optreden voor publiek op een gemoedelijke plek is de theaterzaal in Pand P te huur. 

Een succesvol wijktheater staat niet op zichzelf, maar is nauw verbonden met de omgeving. Naast Pand P als culturele broedplaats ben je als buurtbewoner ook welkom om door de weeks in een ontspannen omgeving te werken, op zaterdagochtend een kopje koffie te drinken, even met je kind in de speelhoek te duiken of gezellig met je vrienden of familie een hapje te eten in het café.

Pand P heet je van harte welkom.

partners

 

parktheater het paard dat vliegt het nieuwe theater