Collega gezocht!

We zijn op zoek naar een horecamedewerk(st)er voor minimaal 3 dagen in de week.

Bij Pand P is veel te doen; want naast het eetcafé (waar je terecht kunt voor lunch, diner of borrel) hebben we ook nog twee zalen. Deze verhuren we dagelijks voor voorstellingen, lezingen of eigen activiteiten. Hierdoor is er veel afwisseling in je werkzaamheden.

Ben je flexibel, sociaal, beschikbaar voor minimaal 3 dagen in de week (ook in het weekend), betrokken bij de organisatie en wil je werken met een fijn team? Stuur dan een mail naar info@pand-p.nl.

Wie zijn wij

Het Nieuwe Theater, Parktheater Eindhoven en jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt hebben de coöperatie Pand P opgezet. Onder deze nieuwe naam werd in theaterseizoen 2015/2016 de deuren geopend van een nieuw kunstpodium voor alle uitvoerende kunstvormen waaronder muziek, toneel en dans. Met de doelstelling om een open huis te zijn waar jeugd, amateur en professional elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt weer zijn ‘thuis’ kan vinden en maken. 

Een open podium betekent geregeld een voorstelling op het gebied van muziek, dans en toneel, voornamelijk met jeugd, amateurs, theatermakers en kleinschalige professionele voorstellingen, mede toegankelijk voor de internationale gemeenschap. Denk aan de serie Zolderkamertjesklassiek, de voorstellingen van Wildpark en de jonge makers van ThinX en Dans mee in Pand P, de dansmiddagen voor de wat oudere bezoekers. En voor iedereen die zelf wil optreden voor publiek op een gemoedelijke plek is de theaterzaal in Pand P te huur. 

Een succesvol wijktheater staat niet op zichzelf, maar is nauw verbonden met de omgeving. Naast Pand P als culturele broedplaats ben je als buurtbewoner ook welkom om door de weeks in een ontspannen omgeving te werken, op zaterdagochtend een kopje koffie te drinken, even met je kind in de speelhoek te duiken of gezellig met je vrienden of familie een hapje te eten in het café.

Pand P heet je van harte welkom.