kunst in Pand P

Kek-040! Is een platform van en voor kunstenaars en designers uit de regio Eindhoven, met als doel de kunst stimuleren en onder ogen van derden brengen!

Iedere maand wordt het werk van een andere kunstenaar tentoongesteld in het restaurant van Pand P.

Deze verwisseling wordt feestelijk gevierd met op de laatste donderdag van de maand bijeenkomsten. Het programma van de bijeenkomst begint met een wisseltentoonstelling met vernissage van een van deelnemers van kek-040!.

Uiteraard is iedereen welkom op deze bijeenkomsten!

Van 25 oktober tot 29 november exposeert Lennie van Zwam schilderijen en tekeningen in Pand P

Over Lennie van Zwam

Drie jaar geleden heeft Lennie van Zwam vrijwel iedere dag i.s.m. Mark Dijkstra een tekening op Facebook geplaatst met daarboven de tekst “Anti War" Als iedereen iedere dag een tekening zou maken, zou er geen oorlog zijn.  .

Vanuit deze gedachte is sinds twee jaar iedere zaterdag werk te zien op de Facebookpagina ‘Saturday Samples’. Haar schilderijen zijn hierdoor veranderd en zou je ook verftekeningen kunnen noemen. Er zijn series ontstaan met onderwerpen als Enter, Climbing up, Time flies, Resten van weelde.

In 1985 afgestudeerd aan de Kunstacademie AIVE (tegenwoordig Designacademy). Sindsdien heeft ze exposities in binnen-en buitenland. ”Ik zie tekenen en schilderen als een grote fantastische reis en nodig iedereen uit om hieraan mee te doen.”

www.lennievanzwam.nl