Zolderkamertjesklassiek: Ravel, Prokofiev en meer

Zolderkamertjesklassiek: Ravel, Prokofiev en meer

Ravel, Prokofiev en meer

Violist Annemarie van Prooijen, cellist Ege Ataly en pianist Daan van den Hurk bundelen de krachten om het Zolderkamertjesklassiek seizoen kleurrijk af te sluiten. Met onder meer Trio van Maurice Ravel en de Sonate voor Cello van Sergei Prokofiev.

Annemarie van Prooijen (1983) is een veelzijdig violiste. Zij speelt met veel passie klassieke muziek in kamermuziek en als solist. Met evenveel plezier speelt ze volksmuziek uit alle delen van Europa, maar met name de Balkan. Annemarie begon haar studie aan het conservatorium in Den Haag als meisje van negen en studeerde na een pauze van een aantal jaar met een masterdiploma af in Utrecht. Annemarie heeft een bloeiende lespraktijk in Den Haag en Gouda.

De uit Turkije afkomstige cellist Ege Ataly begon haar muzikale opleiding bij ouders, met componist als vader en muziekdocent als moeder. Ze studeerde aan het 9th September Conservatorium in Izmir en kwam daarna naar Nederland om haar studie hier te vervolgen. Ege speelt in vele ensembles met stijlen variërend van baroque tot hedendaags. Ze reist en werkt voornamelijk tussen Istanbul, Antalya, Stockholm en Den Haag.

Laat u betoveren door Russische en Franse muziek voor viool, cello en piano uit het begin van de vorige eeuw.

Tickets en informatie

11,-

 

28-04-201915:00 uur