Zolderkamertjesklassiek - Deborah Witteveen  en Robin de Zeeuw

Zolderkamertjesklassiek - Deborah Witteveen en Robin de Zeeuw

Deborah Witteveen (saxofoon) en Robin de Zeeuw (contrabas)

Deborah Witteveen (1995) en Robin de Zeeuw (1988) zijn al twee seizoenen graag geziene gasten bij Zolderkamertjesklassiek. Het prachtige en bezielde spel van beide musici raakt elke keer weer de juiste snaren (en kleppen). Dit concert wordt dan ook extra bijzonder door deze twee topmusici bij elkaar te plaatsen.

Robin over Zolderkamertjesklassiek: “Het is elke keer weer een uitdaging om een mooi programma te bedenken met daarin de contrabas in de hoofdrol, met telkens een bijzondere middag als gevolg, waarbij het publiek iets te horen en zien krijgt wat ze niet snel ergens anders zullen meemaken. Dit jaar zal, met de toevoeging Deborah Witteveen op de saxofoon, het concert nog specialer worden en zullen er zeker weer nieuwe klanken worden vertoond!”

Deborah over Zolderkamertjesklassiek: “Ik voel me zeer vereerd dat ik komend seizoen weer in Zolderkamertjesklassiek te horen ben samen met Daan van den Hurk en dit keer ook met Robin de Zeeuw. Het bioscoopzaaltje van PandP is voor mij de ideale plek voor een intiem concert. Door de ongedwongen sfeer tijdens de concerten, voel je dat je als musicus de ruimte krijgt om te experimenteren. De beelden op het bioscoopschermen versterken die magische muziekmomenten nog eens.  Ik zie er weer naar uit, tot 11 november!”

Tickets en informatie

10,- / . 8,- studenten

 

11-11-201815:00 uur
Dit evenement is al geweest…