WILDPARK & Eric Mijnster - Een ongelofelijk belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo (9+)

WILDPARK & Eric Mijnster - Een ongelofelijk belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo (9+)

Als de juffrouw aan de kinderen vraagt wat ze willen worden als ze later groot zijn, zegt Eric: ‘Gelukkig’. Het zevenjarige kereltje meent wat hij zegt. Maar wat is ‘gelukkig’ eigenlijk? Hoe word je dat? Wat is ervoor nodig? En wie leert je wat het is?

 Eric vindt zijn antwoorden niet thuis, niet op school en niet op de universiteit. Maar wat, waar of hoe dan wel? Na de diploma-uitreiking kiest hij ervoor om zijn nieuwsgierigheid te volgen. Hij stapt op de fiets om in 36 uur 650 kilometer en 14 Alpenbergen in één keer te fietsen zonder te slapen. Kort daarna zegt hij de huur van zijn appartement op, zet hij al zijn spullen te koop en besluit hij in een bus te gaan wonen. Eric beleeft een groot avontuur vol spraakmakende ervaringen en belangrijke inzichten.

Eric Mijnster (1988) is bekend van zijn boek Het geluksgevoel, de documentaire Omdat ik het wil en zijn lezing Alles kan. Nu gaat hij zijn belevenissen onder regie van Annemiek Nienhuis vertalen naar een voorstelling. Een belangrijk verhaal dat aan zo veel mogelijk jonge mensen verteld moet worden.

Spel Eric Mijnster. Regie Annemiek Nienhuis. Tekstbewerking: Annemiek Nienhuis, naar het boek Het geluksgevoel van Eric Mijnster

 

 

Tickets en informatie

Parktheater programmeert

 

27-09-201919:00 uur
28-09-201919:00 uur
29-09-201914:30 uur