• Tom-Lash-1
  • Tom-Lash-2

Uit vrije wil | GECANCELLED | Gaat niet door

DEZE VOORSTELLING GAAT NIET DOOR !!!

Hoe objectief zijn mensen? Hoe goed zijn ze in het vormen van een mening zonder dat ze door anderen worden beïnvloed? Kortom: hoe vatbaar is men voor manipulatie? Waarschijnlijk denk je als je dit leest: ‘Ik ben daar niet gevoelig voor’. Maar je zit er naast. Alleen wil je dat niet zien. Dus wordt het tijd dat iemand je met de neus op de feiten drukt. De waarheid door een trechter bij je naar binnen giet tot je niet anders meer kunt dan het aan jezelf toegeven.

Dat gaat deze voorstelling met je doen. En jij gaat er heen. Uit vrije wil.

Sinds Tom Lash (geb. 1994) in 2012, als jongste ooit, in de finale stond van Cameretten (het grootste cabaretfestival van Nederland) is hij niet meer weg te slaan uit het theater. En met succes. Zo schreef Jacques d’Ancona ‘Op zoek naar spanning en sprankeling kom je bij Tom Lash terecht’. Hij haalde de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival en in 2014 maakte hij samen met Roel Meijvis een oudejaarsconference. Zij sloten een uitgebreide tour af op oudejaarsavond in Paradiso, Amsterdam. Sinds begin 2015 maakt hij regelmatig columns voor NPO Radio 1.

Verder is de jonge cabaretier verbonden aan het impresariaat Boomhut Zaken, samen met Roel Meijvis, Rajko Disseldorp en Yuri Disseldorp.

Tickets en informatie

 

27-10-201720:30 uur
Dit evenement is al geweest…