Jonge makers in Pand P | Revolutie van de mislukking - Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier is een One-Woman-Avalanche in gang gezet door een mislukt octet van drie muzikanten. Na een voorproefje op Oerol gaat Louwrier nu de theaters in, klaar om de Revolutie te ontketenen. In haar streven naar perfectie trapt ze om zich heen als een pitbullterrier on acid en is ze breekbaar als Bambi.

Hoe tem je het beest in jezelf? Hoe dwing je jezelf te eten met mes en vork? Hoe begroet je de wereld als er net iemand is overleden? Wat doe je als je iemand zonder reden heel hard op zijn bek wilt slaan? Waarom ga je bij iemand op schoot zitten zonder je voor te stellen? Hoe verander je een onberekenbare tbs-er in een schoondochterlijk ideaal als Anita Witzier? Stephanie Louwrier maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie theatermakers die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads, en standup-comedy met poëzie. Laat u meesleuren door Stephanie Louwrier.

Uit de media:
"Alles mag en alles kan in deze krankzinnige performance waarin uitersten elkaar raken." (Theaterkrant ****)
"Louwrier wisselt zo snel van stem, look en mimiek, dat je als toeschouwer voortdurend mee-slalomt" (de Volkskrant ****)

Klik hier voor de vette trailer van Stephanie zelf!

 

Tickets en informatie