• roovers-en-van-leeuwen

Cabaretdubbel: Janneke Jager & Roovers en Van Leeuwen

Decorum – Janneke Jager

In ‘Decorum’ worstelt Janneke met de Tijd. Ze staat met één been in haar verleden en met haar andere been probeert ze de toekomst weg te duwen, bang voor verval. In de spagaat van ouders die zorg nodig hebben en de 40 die alarmerend aan de horizon staat, voelt ze de druk om, nu het nog kan, groots en meeslepend te leven. Maar hoe doe je dat? En waarom noemt men haar ineens mevrouw? En dan is er ook nog die herinnering aan de naturistencamping… ‘Decorum’ is een dapper pleidooi voor eigenheid en het lef om lang gekoesterde dromen niet langer uit te stellen.

Regiecoaching: Minou Bosua | www.jannekejager.nl

Roovers en van Leeuwen

Leun vooral niet te snel achterover, want één ding weet je bij deze heren zeker: je kunt nergens van op aan. Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen bouwen op om af te breken en niemand weet precies waar de ene sketch begint en waar de andere ophoudt. Zelfs zij niet.

Als cabaret duo dagen ze elkaar en hun publiek uit in een achtbaanrit vol absurditeit en keiharde schakels waarin verschillende werelden samen lijken te komen en alles opeens aan de hand kan zijn.

Tickets en informatie

 

15-09-201720:15 uur
Dit evenement is al geweest…