In Between Café Eindhoven - 7 mei

In Between Café Eindhoven - 7 mei

 Elke 1e dinsdag van de maand in Pand P

Het In Between Café is van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en elkaar te informeren en te inspireren. Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand is er een interessante workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en te netwerken.

Workshop: Breek los en LEEF!

Als ervaringsdeskundige in persoonlijkheidsontwikkeling vertelt Lieke van der Vorst over hoe je kunt ontwikkelen van ego naar persoonlijkheid. Het ego is gericht op het nastreven van de norm. Merk jij dat dit jou enorm veel energie kost of dat jij juist het gevoel hebt dat er meer is, dan zit je bij haar op de goede plek.

Niet langer vechten maar juist meer tot jezelf komen en op die manier intenser leven en meer succes (wat jij hier persoonlijk onder verstaat) genereren.

Haar persoonlijke verhaal en de achterliggende theorie die ze beeldend zal uitleggen maken haar boodschap helder en eentje waar je niet omheen kunt. Bekijk alvast haar website op www.liekeweetraad.nlZe is ook te volgen op LinkedIn en op Facebook en Instagram als Lieke weet raad.

Lieke van der Vorst is ondernemend als ‘Lieke weet Raad´en coacht particulieren, ondernemers en bedrijven. Haar klanten zijn personen die de diepgang zoeken in persoonlijke ontwikkeling en de intensiteit van het leven willen proeven. Door middel van een uniek coachtraject haalt ze deze superkracht bij hen naar boven.

Ook geeft ze regelmatig workshops aan bedrijven: ‘het loslaten van het ego’. Ervaring van een deelnemer: ‘Het is absoluut niet zweverig en toch word je meegenomen naar een andere wereld.’

Iedere maand organiseert ze in haar huiskamer in Overloon een huiskamerbijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in persoonlijkheidsontwikkeling en in Juni organiseert ze een 5-daagse coachreis in Zuid-Frankrijk.

 PROGRAMMA

10:45 Inloop / Ontvangst
11:00 Opening
11:15 Workshop
13:15 Gelegenheid tot vragen stellen
13:30 Gelegenheid tot netwerken

 Aanmelden kan hier

Tickets en informatie

 

07-05-201910:45 uur