In Between Café Eindhoven - di 3 apr

In Between Café Eindhoven - di 3 apr

 Elke 1e dinsdag van de maand in Pand P

Het In Between Café is van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en elkaar te informeren en te inspireren. Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand is er een interessante workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en te netwerken.

Ontwikkel jouw persoonlijk ondernemerschap als werknemer! door Cor van de Waterlaat

Hoe staat het met jouw persoonlijk ondernemerschap? Ben jij in staat jezelf te sturen, heb jij je eigen koers helder op je netvlies?

Hoe zorg je dat je meer ‘te zeggen’ hebt en hoe benut je jouw persoonlijke kwaliteiten het beste? Wie of wat helpt jou om jouw ondernemerschap te ontwikkelen en daarmee een aantrekkelijke werknemer te zijn en te blijven?
Wil jij tips en handvatten hoe jij jouw ondernemerschap kunt ontwikkelen? En daar concreet mee aan de slag?

In deze workshop deelt Cor van de Waterlaat zijn visie, kennis en ervaringen op een interactieve en praktische manier. 
Cor van de Waterlaat adviseert en begeleidt MKB-ondernemers in de regio Helmond-Peelland bij het managen van de groei van hun onderneming. Daarnaast bemiddelt hij als mediator bij zakelijke conflictsituaties binnen bedrijven en instellingen. Dat doet hij sinds 2007 als zelfstandig ondernemer en eigenaar van Bombardon Consultancy.

Programma

10:45 uur Inloop
11:00 uur Opening
11:15 uur Workshop: Ontwikkel jouw persoonlijk ondernemerschap als werknemer!
12.45 uur Afsluiting
13:00 uur Napraten en netwerken
13:30 uur Einde

Tickets en informatie

Aanmelden: inbetweencafeeindhoven@gmail.com