In Between Café Eindhoven - di 6 mrt

In Between Café Eindhoven - di 6 mrt

 Elke 1e dinsdag van de maand in Pand P

Het In Between Café is van, voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en elkaar te informeren en te inspireren. Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand is er een interessante workshop en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en te netwerken.

Aan de slag met verlies van werk - door Karin Gradussen

Weinig mensen nemen voldoende tijd om het verlies van hun werk te verwerken. Ze staan er te weinig bij stil dat ook bij dit verlies sprake is van (rouw)verwerking. Toch is dat wel belangrijk. ‘Onverwerkte gevoelens staan een succesvolle sollicitatie vaak in de weg.’

 Je zit thuis, hebt je WW aangevraagd en wat nu?

Wat ga je doen? Je dagstructuur valt weg. De uren liggen voor je. Je komt in een vacuu?m en bent je houvast kwijt. Hoe zorg je dat je niet in een kramp terecht komt van werk zoeken, of je daarin vastbijt. Of dat je maar op de bank blijft zitten. Of je denkt ‘Ik kom wel aan de bak, ik heb geen haast. Ik ga eerst wat leuke dingen doen’. Ook al is jouw dienstverband beëindigd met wederzijds goedvinden d.m.v. een vaststellingsovereenkomst, ook dan krijg je met aspecten van (rouw)verwerking te maken.

Deze workshop helpt je stil te staan bij wat het ontslag met je doet én waar jij staat in de verwerking hiervan. Het geeft inzicht in verliesverwerking. Maar ook inzicht in welke hulp- en energiebronnen jij hebt om het verlies te verwerken. Hoe je weer met een open vizier naar de toekomst kunt kijken.

In een actief programma ga je samen met anderen hiermee aan de slag. Het resultaat is dat je inzicht hebt gekregen in wat er in jouw persoonlijke rugzak zit aan hulpbronnen en hoe je die kunt gebruiken.

Programma

10:45 uur Inloop
11:00 uur Opening
11:15 uur Workshop: Aan de slag met verlies van werk
12.45 uur Afsluiting
13:00 uur Napraten en netwerken
13:30 uur Einde

 

 

Tickets en informatie

Aanmelden: inbetweencafeeindhoven@gmail.com