EINDHOVENS COMEDYNIGHT 8 december

EINDHOVENS COMEDYNIGHT MET OA MARLON KICKEN

Op vrijdag 8 december zijn we weer terug met een nieuwe editie van EINDHOVENS COMEDYNIGHT in Pand P. 6 grote talenten uit Nederland en België komen hun beste grappen afvuren naar het publiek. En ze gaan ook hun nieuwe ideeën en grappen testen. Wie weet ziet u wel de nieuwe Theo Maassen of Hans Teeuwen. Alles is mogelijk tijdens deze avond.

Zoals elke editie wordt de avond vloeiend aan elkaar gesproken door een gedreven MC/Presentator. Dit keer is het niemand minder dan Eric Goossens die alle comedians aankondigt en de zaal ook perfect warm weet te krijgen met zijn energieke stijl.

Elke editie wordt ook afgesloten door een professionele comedian. Op vrijdag 8 december komt een bekende uit Eindhoven en omstreken. MARLON KICKEN komt met alle plezier naar Pand P om daar een deel van zijn avondvullend programma te spelen. Marlon wist het Parktheater uit te verkopen en daarom komt hij speciaal naar Pand P zodat iedereen kan genieten van zijn beste grappen.

Al met al...weer een goede reden om naar EINDHOVENS COMEDYNIGHT te komen. 7 comedians voor maar 10 euro per persoon. Ruim 2 uur entertainment. Wees er snel bij want deze avonden zijn enorm populair.

Wees welkom allemaal...

Tickets en informatie