• Lijn 7 1
  • Lijn 7 2

De Grote Lijn 7 Theatershow - GAS ERAF, DAK EROP!

Lijn 7 vliegt de theaters in! Een perfect moment want de zeven, inmiddels al echte heren, vieren in 2017 hun 20-jarig bestaan. Wat begon als studentenband in Eindhoven groeide uit tot DE feestband van Nederland die, tot vandaag, nog steeds elke tent volledig plat speelt. En wat is er veel gebeurd in de afgelopen jaren. De grootste tenten kwamen voorbij, niets was te gek, maar zij bleven altijd zo gewoon!

En dan nu… de theaters in! Gas eraf, dak erop en terugkijken op een onstuimige periode. Een tijd van bezinning! Gepaard met vermakelijke anekdotes vertellen zij over hoe zij van de oefenruimte in de grootste feesttent belandden en onthullen alle rariteiten backstage. Met twintig jaar ervaring hebben zij voldoende materiaal voor een theatershow. En dit alles natuurlijk onder begeleiding van een goed stukje muziek. Of het nu rock, pop, smartlap of zelfs klassiek is, veelzijdig als altijd komen alle hits voorbij!

De eerste theatershow waarin de Eindhovense band laat zien hoe zij uitgroeide tot de gezelligste feestband van Nederland!

Meer informatie ga naar www.lijn7.nl/theater

Tickets en informatie

 

11-11-201720:15 uur
Dit evenement is al geweest…
12-11-201714:15 uur
Dit evenement is al geweest…