Oud op Nieuw Feest in Pand P

Oud op Nieuw Feest in Pand P - UITVERKOCHT!

En met het succes van het vorige Oud op Nieuw feest willen we dat natuurlijk weer dunnetjes overdoen. Dus op naar 2018 bij Pand P!

De eerste DJ van de avond kunnen we alvast bekendmaken en dat is niemand minder dan Ron Crins! Van Ron kunnen jullie in ieder geval een avond verwachten die dwars door de muzikale dimensies van fatsoen, geschiedenis en stijlen heen gaat. Van Soul, Rock n Roll en Beat tot Hip Hop, Latin en Global Tropical Music. 

De tweede DJ voor Oud op Nieuw 2017/2018 is bekend!
Arno Ki grijpt je bij je oorlel en trekt je vervolgens heupwiegend, door de afgelopen decennia. De expeditie kan gaan van 50's-soul naar 70's-gaybar-disco. Vuige 60's-beats tot aan 90's-club-bangers en 80's-new-wave-&-punk. En dit alles totdat het licht weer aangaat. Wat wil je nog meer?

De eerste dj's die met Oud & Nieuw 2017 in de grote zaal komen draaien zijn bekend!!
(tromgeroffel....)
Ward & Gilles!
Na vorig jaar in hun comfort-zone 80's & disco te zijn gebleven, gaan zij vanuit deze basis de verdere grenzen van dansbare dingen verkennen.
Dit door een selectie van platen mee te nemen variërend van 1958 tot 2018 door alle genres heen.
Dit wordt één groot feest voor iedereen!
60 jaar dansen is het streven!

De tweede DJ voor Oud & Nieuw 2017 in de Grote Zaal komt draaien is bekend!

DJ Rob'a'Billy!!

Muziekliefhebber, heavyweight partymix DJ, eclectische plaatjesdraaier en bij Pand P gebombardeerd tot Fat Jesus' Godfather. Zijn muzikale roots liggen dan wel in de Rock&Roll, rockabilly en alternative 80's, door de jaren heen is zijn muzikale spectrum vele malen breder geworden. Zodoende is hij uitgegroeid tot een genre-overschreidende eclectic dj. Een vrolijke alles-draaier met oog voor elke dansvloer. De vleesgeworden ROCK'N'ROLLERCOASTER!! 

 

21.00 - 05.00 uur. 
Tickets: €15,- (en daar hoort natuurlijk een glaasje bubbels bij)

Tickets en informatie